• Oma Hygge -tee-se-itse jättineulepeitto TULOSSA PIAN!
  • Ilmainen toimitus kotimaassa
  • Valmistettu eettisesti tuotetusta mulesing-vapaasta merinovillasta
  • Responsible Wool Standard -sertifioitua villaa
  • Oma Hygge -tee-se-itse jättineulepeitto TULOSSA PIAN!
  • Ilmainen toimitus kotimaassa
  • Valmistettu eettisesti tuotetusta mulesing-vapaasta merinovillasta
  • Responsible Wool Standard -sertifioitua villaa

Hoito-ohjeet

-Peitto puhdistuu ihan vain tuulettamalla.

-Ravista ja uudelleen muotoile niin saat peittoon lisättyä kuohkeutta.

-Jos peittoon kuitenkin tulee tahra, niin yritä ensiksi kylmään veteen kastetulla pyyhkeen kulmalla varovaisesti poistaa tahra, kevyesti painelemalla pyyhettä tahran päällä. Älä hiero tai hankaa sitä.

-Tarvittaessa vie peitto pesulaan, villalle soveltuvaan kemialliseen pesuun.

Merinovillan ominaisuudet

Untuvaisen pehmeä merinovilla on taatusti luonnonmateriaalien aatelistoa.

Merinovillalampaat tuottavat ainoastaan alusvillaa, jonka kuidut ovat hyvin pitkiä ja kiharaisia. Tämän ansiosta se onkin materiaalina ihan ylivertainen kaikkine huippuominaisuuksineen. Merinovillakuitu on hengittävä ja kosteutta tehokkaasti siirtävä supermateriaali, jonka vuoksi se onkin monien lapsiperheiden ihan ykkösmateriaali mitä tulee lämpimiin ja hiostamattomiin lastenvaatteisiin ja -peitteisiin. Merinovilla on myös antibakteerinen, paloturvallinen sekä helppohoitoinen, ja mikä parasta -se ei kutita lainkaan!

Hygge Byggen torkkupeitot ovat 100 % merinovillasta valmistettuja (lukuun ottamatta joitakin väriyhdistelmiä, joissa on merinovillan seassa myös hieman hopealankaa joukossa).

Merinovilla luonnostaan helposti huovuttuu ja nyppyyntyy.

Otattehan tämän huomioon merinovillapeiton hankinnassa, että nyppyyntyminen ei tarkoita, että peitossa olisi virhe tai jotakin muuta vikaa, vaan se yksinkertaisesti kuuluu puhtaan, 100% kehräämättömän merinovillan ominaisuuksiin.

Merinovilla on esikäsitelty huovuttamalla villakuitua kevyesti käsien läpi, joka edesauttaa siinä, ettei peitto myöhemmässä käytössä nyppyyntyisi. Mutta siitäkin huolimatta, kyllä tulee käytön jälki ajan myötä näkymään.

Jos kuitenkin näet selkeitä ’nyppypalloja’ peitossasi, voit varovaisesti joko vetää, tai leikata ne pois.

Nyppyyntyminen kuitenkin tulee vähentymään ja lopulta sinulla on kevyesti huovuttunut, kaunis ja pitkäikäinen merinovillatuote!