Chunky jättineulepeitto Osteri
Chunky jättineulepeitto Osteri
Chunky jättineulepeitto Osteri

Chunky jättineulepeitto Osteri

179,00 €
sis. 24 % ALV
Osterin värinen jättineulepeitto täyspaksusta 100% mulesing-vapaasta merinovillasta. Toimitusaika on 1-3 vrk varastossa valmiina oleville tuotteille.

Hygge Byggen omassa villatyöpajassa käsin neulottu pehmoinen superpaksu Chunky jättineulepeitto. 

Väri: Osteri. (Värin kuvaus: vaalean beige, luonnon valkoinen, kerma)

Toimitusaika tuotteelle on 1-3 arkipäivää.

Hygge Byggen muhkean kauniit Chunky- jättineulepeitot ovat käsin neulottu huolella ja ammattitaidolla mulesing-vapaasta merinovillasta. Superpaksun merinovillan ansiosta nämä torkkupeitot todella ihastuttavat hyggemäisellä olemuksellaan ja kruunaavat kotisi sisustuksen. Merinovillan huippuominaisuuksiin lukeutuu mm. sen lämmittävyys, hiostamattomuus, antibakteerisuus ja kutittamattomuus. Tämän peiton alla viihtyy varmasti kaikki!

Chunky-jättineulepeittojen villa on täyspaksua, halkaisematonta merinovillaa. Viimeisessä kuvassa näkyy villojen erot: lumivalkoinen puolitettu villa vs. lumivalkoinen täyspaksu villa.


Merinovillan hoito-ohje

Kehräämätön merinovilla on hyvin pehmeää, eikä sitä ole millään kemikaaleilla tai toimenpiteillä vahvistettu, joten sen ominaisuuksiin hyvin vahvasti kuuluu se, että siitä (etenkin alkuaikana) irtoaa paljon villahaihtuvia ja se nyppyyntyy. Tämä kuuluu osaksi merinovillan luontaiseen huovutusprosessiin. Merinovilla ei muutoin vaadi paljoa huolenpitoa, sillä se on antibakteerinen ja sen villakuiduissa olevat öljyt auttavat myös hylkimään likaa. Peitto on helppo pitää puhtaana vain ravistelemalla sitä silloin tällöin ilmassa. Merinovillaa voi hoitaa silittämällä käsin kevyesti edestakaisin-liikkein aiheuttaen siihen hankausefektin, joka edesauttaa huovuttamaan villakuitua, näin ollen samalla myös vahvistaen sitä. Kaikki irtonypyt yms., kannattaa irrottaa joko käsin varovaisesti vetämällä, tai pyörittämällä ne neulesilmukan "sisään" piiloon. Vaihtoehtoisesti myös pienillä teräväkärkisillä saksilla voi varovaisesti leikata ylimääräiset haihtuvat peiton pinnalta pois. 

Merinovillapeittoja ei suositella kotona pestäviksi, mutta jos siihen tulee tahra, niin pienien tahrojen osalta voi ensiksi kokeilla varovaisesti kylmään veteen kastetulla liinalla puhdistaa sitä peiton pinnalta. Jos vähääkään epäilyttää, niin kannattaa suosiolla viedä se ammattilaispesulaan puhdistettavaksi.  

Muistattehan, että villavaatteille tarkoitettua tiheäpiikkistä nukkakampaa ei saa missään nimessä käyttää merinovillapeittojen hoitoon.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: JATTINEULEPEITOT_V